Υλικά
- 1 ζαχαρούχο γάλα,
- 1 γάλα εβαπορέ
- 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος
- 500 ml tahini cake με αμυγδαλιά
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος ,προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ (Τα γάλατα να είναι κρύα)
Χτυπάμε καλά να γίνουν κρέμα.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μέσα το tahini cake σε κομμάτια
Αδειάζουμε σε μια στενόμακρη φόρμα.
Την βάζουμε στην κατάψυξη και περιμένουμε να παγώσει. Αν θέλουμε στολίζουμε από πάνω την τούρτα παγωτό όταν κρυώσει με βύσσινα .