1. Όροι πώλησης

1.1 Με την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω του Ε-Shop μας, ο Πελάτης αγοράζει τα επιλεγμένα στο ψηφιακό «Καλάθι» του προϊόντα της Εταιρείας, στην τιμή  που καθορίζεται για τα επιλεγμένα από τον Πελάτη προϊόντα, στο Ε-Shop και μεταφέρεται στο ψηφιακό καλάθι του, όπου εμφανίζεται το σύνολο της παραγγελίας του και το συνολικά οφειλόμενο ποσό.

1.2. Οι  παραγγελίες των προϊόντων της Εταιρείας, μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο εφόσον ο τόπος παράδοσης της Παραγγελίας βρίσκεται εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

1.3. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέσω του E-Shop, ο Πελάτης πρέπει να επιλέξει πρώτα τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας. Ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει είτε πληρωμή της παραγγελίας του με τραπεζική κατάθεση, είτε με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών, είτε πληρωμή με αντικαταβολή στην συνεργαζόμενη εταιρεία Ταχυμεταφορών.

1.4. Για την αποστολή της παραγγελίας και την σύναψη της σύμβασης πώλησης, θα αποστέλλεται στον πελάτη από την Εταιρεία, στο δηλωθέν από τον Πελάτη, email επικοινωνίας, επιβεβαίωση αποδοχής παραγγελίας και διαθεσιμότητας των προϊόντων.

1.5. Η σύναψη της σύμβασης πώλησης μεταξύ της Εταιρείας και του Πελάτη, προϋποθέτει ότι η Εταιρεία έχει εξετάσει τη διαθεσιμότητα των παραγγελθέντων προϊόντων κι έχει αποδεχτεί τόσο την παραγγελία όσο και την πληρωμή με κάρτα ή με αντικαταβολή. Εφόσον, η Εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει την αποδοχή της παραγγελίας και τον τρόπο πληρωμής, δεν υποχρεούται  να αποστείλει στον Πελάτη τα παραγγελθέντα προϊόντα.

1.6. Σε κάθε περίπτωση με την παραγγελία προϊόντων δια μέσω της Ιστοσελίδας της Εταιρείας, ο Πελάτης  συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της Σύμβασης.

 

  1. Όροι παράδοσης

2.1. Οι παραγγελίες δύνανται να παραδίδονται κατά τις 5 εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως και Παρασκευή).

2.2. Οι παραγγελίες θα παραδίδονται μετά την επιβεβαίωση της αποδοχής τους από την Εταιρεία.

2.3. Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται (εφόσον η παραγγελία ληφθεί από την Εταιρεία σε εργάσιμη ημέρα)εντός 3 ημερών για παραγγελία εντός  λεκανοπεδίου Αττικής και εντός  5 ημερών για παραγγελία εκτός  λεκανοπεδίου  Αττικής.

2.4. Η Εταιρεία δεσμεύεται να κάνει οτιδήποτε απαραίτητο για την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας στον Πελάτη. Ωστόσο, η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί εντός της προκαθορισμένης ημερομηνίας παράδοσης.

2.5. Ο Πελάτης δεν μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του μετά την αποστολή σε αυτόν από την Εταιρεία του επιβεβαιωτικού email  αποδοχής της παραγγελίας.

2.6.  Επιστροφή στα Προϊόντα δεν γίνεται δεκτή, καθώς αποτελούν τρόφιμα ή ποτά ή άλλα αγαθά που προορίζονται για τρέχουσα κατανάλωση.

2.7. Σε περίπτωση που η Εταιρεία δεν αποδεχθεί την παραγγελία, οφείλει να επιστρέψει στον Πελάτη τυχόν πληρωμένα ποσά, εντός το αργότερο 10 εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας. Η ευθύνη της  Εταιρείας για μη αποδοχή παραγγελιών ή για ακύρωση παραγγελιών, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην επιστροφή στον Πελάτη των καταβεβλημένων από αυτόν ποσών, για την συγκεκριμένη παραγγελία.

2.8. Η παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη ή από άτομο που εμφανίζεται να ενεργεί αντ’ αυτού, στη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας, με επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.

2.9. Εφόσον ο Πελάτης απουσιάζει από τον τόπο παράδοσης της παραγγελίας, η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών θα ενημερώσει με σχετικό σημείωμα τον Πελάτη για τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των Προϊόντων μετατίθεται στον Πελάτη – Αγοραστή, λαμβανομένης υπόψη και της ευπαθούς φύσης τους. Η Εταιρεία μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία, που δεν έχει αποπληρωθεί πριν την αποστολή της, σε περίπτωση που ο Πελάτης δεν παραλάβει τα Προϊόντα εντός τριών ημερών από την παραλαβή της σχετικής ειδοποίησης από την εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

  1. Τιμολόγηση και χρεώσεις παράδοσης παραγγελίας

3.1. Οι τιμές των Προϊόντων, αναγράφονται στο E-Shop και ισχύουν μέχρι την τροποποίησή τους από την Εταιρεία. Η Εταιρεία δικαιούται να τροποποιεί και να διορθώνει ανά πάσα στιγμή πληροφορίες σχετικές με προϊόντα, τιμές και άλλες πληροφορίες που δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα. Η αλλαγή των όρων και των τιμών  δεν περιλαμβάνει παραγγελίες, που έχουν ήδη πληρωθεί από τον Πελάτη και έχουν γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία.

3.2. Οι τιμές των Προϊόντων είναι αυτές που ισχύουν τη στιγμή που γίνεται η αποδοχή της παραγγελίας του πελάτη από την Εταιρεία.  Η τελική τιμή πώλησης του προϊόντος είναι πάντως η τιμή που ανακοινώνεται στον πελάτη με την αποδοχή της παραγγελίας από την Εταιρεία.

3.3. Οι τιμές πώλησης καθορίζονται σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α..

3.4. Οι διάφορες Προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

  1. Όροι Πληρωμής

4.1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας

4.1.1.Η Εταιρεία δέχεται την πληρωμή της παραγγελίας μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Ο Πελάτης οφείλει να επιλέξει για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, ως τρόπο πληρωμής, την επιλογή με κάρτα.

4.1.2. Η Εταιρεία δεν διατηρεί κανένα στοιχείο ως προς τα στοιχεία των καρτών του Πελάτη. Η πληρωμή πραγματοποιείται στο ασφαλές περιβάλλον του συνεργαζόμενου παρόχου της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών που φέρει την ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

4.2  Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει να καταβάλει το ποσό της παραγγελίας του, απευθείας στην εταιρεία πραγματοποιώντας την κατάθεση του ποσού στον εταιρικό λογαριασμό της εταιρείας.

 

  1. Ελαττωματικά Προϊόντα

5.1. Ο Πελάτης οφείλει να εξετάσει κατά την παράδοση την πληρότητα των Προϊόντων που έχει παραγγείλει και να ελέγξει αυτά. Σε περίπτωση που ο Πελάτης διαπιστώσει ελάττωμα σε προϊόν κατά την παραλαβή οφείλει να ενημερώσει την Εταιρεία, εντός 24 ωρών από την παραλαβή των προϊόντων, διαφορετικά αυτά θα θεωρούνται ως παραληφθέντα σε άρτια κατάσταση και με όλα τα λοιπά αντικείμενα που προβλέπονται να βρίσκονται στη συσκευασία.

5.2.  Στην περίπτωση διαπιστωμένου πραγματικού ελαττώματος ή διαπιστωμένης έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας προϊόντος, που οφείλεται σε υπαιτιότητα της Εταιρείας, θα γίνεται αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος από την Εταιρεία με ένα ίδιο ή σε περίπτωση έλλειψης του συγκεκριμένου με κάποιο εναλλακτικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης ποιότητας και αξίας, χωρίς επιπλέον κόστος για τον Πελάτη.

5.3. Η παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος από την Εταιρεία θα γίνεται μόνον από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (εντός 24 ωρών μετά την παραλαβή της παραγγελίας και την ενημέρωσή μας). Η παραλαβή του προϊόντος προς επιστροφή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον από την διεύθυνση παράδοσης.

5.4. Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, πλήρες με την αρχική συσκευασία του ακέραιη και να έχουν διατηρηθεί οι σωστές συνθήκες συντήρησης. Τα προϊόντα, που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται με την Απόδειξη Λιανικής/Τιμολόγιο Πώλησης ή το Δελτίο Αποστολής.

5.5 Ο πελάτης φέρει την ευθύνη για τα προϊόντα από την παράδοσή τους από τον μεταφορέα, λόγω της φύσης των προϊόντων . Η εταιρεία δεν υπέχει ευθύνη σε περίπτωση που το προϊόν δεν παραληφθεί από τον πελάτη κατά την ημέρα παράδοσής του από δική του υπαιτιότητα, δηλαδή με την πρώτη προσπάθεια παράδοσης.

 

  1. Αλλαγή/ακύρωση παραγγελίας

Αλλαγή ή ακύρωση σε παραγγελία γίνεται δεκτή μόνο εφόσον η Επιβεβαίωση παραγγελίας δεν έχει αποσταλεί. Μετά την επιβεβαίωση παραγγελίας δεν είναι δυνατή ούτε η αλλαγή της δηλωθείσας διεύθυνσης παράδοσης. Εφόσον δεν έχει σταλεί επιβεβαιωτικό e-mail  για την παραγγελία, μπορεί να γίνει αλλαγή, κατόπιν επικοινωνίας του Πελάτη με την Εταιρεία με την συνολική αξία της παραγγελίας που θα διαμορφωθεί μετά την αλλαγή να μην είναι χαμηλότερης αξίας από την αρχική.