Υλικά
- 250 γρ μαύρη ζάχαρη
- 180 γρ λάδι
- 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 πρεζα αλάτι
- Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 220γρ νερό
- 220 γρ χυμό πορτοκαλί
- 300 γρ TAHINI CAKE με Αμύγδαλο η οποία άλλη γευση σας αρέσει.
- 125γρ κουβερτούρα για επικάλυψη .
Εκτέλεση
Λαδώνετε λίγο την φόρμα και ρίχνετε μέσα ολά τα υλικά ,αφού πρώτα τα έχετε ανακατέψει πολύ καλά .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 40-45 λεπτά .
Αφήνετε να κρυώσει και ρίχνετε από πάνω την λιωμένη κουβερτούρα .