Συνταγές

Κέικ με Tahini Cake

Υλικά
  • 250 γρ μαύρη ζάχαρη
  • 180 γρ λάδι
  • 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 πρεζα αλάτι
  • Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
  • 220γρ νερό
  • 220 γρ χυμό πορτοκαλί
  • 300 γρ TAHINI CAKE με Αμύγδαλο η οποία άλλη γευση σας αρέσει.
  • 125γρ κουβερτούρα για επικάλυψη .
Εκτέλεση
Λαδώνετε λίγο την φόρμα και ρίχνετε μέσα ολά τα υλικά ,αφού πρώτα τα έχετε ανακατέψει πολύ καλά .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 40-45 λεπτά .
Αφήνετε να κρυώσει και ρίχνετε από πάνω την λιωμένη κουβερτούρα .