Συνταγές

Μωσαϊκό με Tahini cake

  • 499 γρ. κουβερτούρα
  • 3 κουτ. σούπας ταχίνι με μέλι
  • 500 γρ. sesamon με φουντουκια και κακάο

 

Διαδικασία
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ταχίνι με το μελι . Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά, για περίπου 30 λεπτά. Σπάμε με τα χέρια μας την τούρτα sesamon σε κομματάκια και ανακατεύουμε πολύ απαλά. Ντύνουμε το εσωτερικό μιας μακρόστενης φόρμας για κέικ με μεμβράνη και αδειάζουμε μέσα τo μείγμα. Καλύπτουμε την επιφάνειά του με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά, να σφίξει. Το κόβουμε σε φέτες μεγέθους της αρεσκείας μας.