Συνταγές

Μπισκότα με Tahini Cake

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψει καλά και προσθέτουμε το tahini cake αφού πρώτα το έχουμε σπάσει σε πολύ μικρά κομμάτια . Ανακατεύουμε καλά τα υλικά .
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ , το αλάτι , την κανέλα και το ξύσμα λεμόνι .
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα δυο μείγματα . Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα .
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 C στον αέρα . Χωρίζουμε το μίγμα σε 30 περίπου κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα . Τέλος ρίχνουμε από πάνω το σουσάμι .
Ψήνουμε περίπου 12 -15 λεπτά .
Υλικά
-200γρ μαργαρίνη.
-400γρ tahini cake με Αμύγδαλο
-200 γρ Αλεύρι για ολες τις χρήσεις
-1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
-1 πρεζα αλάτι
-1/2 κ. γ κανέλα
-ξύσμα από 1 λεμόνι
-Σουσάμι